Bejblovy octy

Většina octů se u nás rodí jen v limitovaných edicích podle toho, co v přírodě dozrává, či nás zrovna oslovilo. Právě pestrost a možnosti ve výrobě nás inspirují k neustálému hledání nových odstínů chutí. A hlavně je to zábava!

Octy vyrábíme převážně z jablek, občas i z dalšího ovoce – švestek, třešní, hrušek, ale i sladu či čaje fermentovaného kombuchou.

Jablečný ocet s černou moruší
Jablečný ocet s černou moruší
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Sladový ocet s višní
Sladový ocet s višní
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Jablečný ocet s jalovcovou směsí
Jablečný ocet s jalovcovou směsí
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Švestkový ocet z Oldřichovy kádě
Švestkový ocet z Oldřichovy kádě
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 259 Kč
Koupit
Jablečný ocet s jasmínem
Jablečný ocet s jasmínem
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Výhodné balení
Výhodné balení
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
599 Kč
699 Kč
Koupit
Kombuchový ocet se švestkou
Kombuchový ocet se švestkou
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Kombuchový ocet s růží a bílou moruší
Kombuchový ocet s růží a bílou moruší
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Vyprodáno
Jablečný ocet z morušového sudu
Jablečný ocet z morušového sudu
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Vyprodáno
Kombuchový ocet s arónií
Kombuchový ocet s arónií
Hodnocení: 5.0 z 5.0
38
Od 220 Kč
Koupit
Vyprodáno