Bejblovy recepty

Jedinečná koprová omáčka
24 / 10 / 2023
Jedinečný recept na Koprovou omáčku s moderním nádechem!Vyzkoušejte tuto tradiční českou lahůdku s moderním nádechem – koprovou omáčku s přídavkem kvalitního jablečného octa. Proč byste měli tento recept vyzkoušet? Koprová omáčka je srdcem české kuchyně, známá svou bohatou chutí a krémovou konzistencí. Přidáním jablečného octa získá omáčka novou úroveň hloubky a kyselosti, což jí dodává osvěžující twist. Ať už jste milovníkem tradiční české kuchyně, nebo hledáte něco nového a vzrušujícího, tento recept je pro vás určený.
Řecký salát
17 / 10 / 2023
Dejte svým chuťovým pohárkům možnost cestovat s osvěžujícím a svěžím řeckým salátem. Plný zralých rajčat, křupavých okurek, výrazného Feta sýra a obohacený lehkým a pikantním dresinkem z jablkového octa, je tento salát rychlou a snadnou cestou do Středomoří. Tento recept bez námahy spojuje chuť, výživu a jednoduchost. Kvalitní jablečný ocet přidává překvapivou hloubku chuti a podporuje trávení. S jedním soustem se ocitnete v přímořské taverně pod řeckým sluncem.
Jemný tuňákový salát
12 / 10 / 2023
Zasekli jste se v obědové rutině a potřebujete chutný únik? Osvěžte své chuťové pohárky s pikantním tuňákovým salátem. Tento salát nejenže je nesmírně snadný na přípravu, ale je také plný výživy a neodolatelně lahodných chutí. Jablečný ocet přináší výraznou pikantnost, která skvěle doplňuje plnou chuť tuňáka. Ideální pro lehký oběd, piknik nebo dokonce jako originální předkrm.
Avokádovo-jablečný salát (Avocadoslaw)
10 / 10 / 2023
Pokud hledáte něco nového, chutného a neokoukaného pro večeři s přáteli? Vyzkoušejte naši avokádovou variaci na tradiční coleslaw! Sladkost jablek se zde harmonizuje s krémovou texturou avokáda a ostrostí kvalitního jablečného octa a společně dodávají tomuto salátu zvláštní charakter. Je to skvělá příloha k pečenému nebo grilovanému masu, ale stojí za to ji servírovat i jako lehký předkrm.
Krémový avokádový dresing
05 / 10 / 2023
Jakmile jednou vyzkoušíte tento avokádový dressing, který je perfektní pro jakýkoli druh salátu, zamilujete se do něj napořád! Dresing kombinuje krémovou texturu avokáda s jemnou kyselostí kvalitního jablečného octa a čerstvou citronovou šťávou. Je ideální také jako dip pro zeleninové chipsy či nachos. Long story short, snadný způsob, jak jakékoli jídlo okamžitě oživit zdravým a chutným způsobem.
Těstovinový salát s kuřetem
28 / 09 / 2023
Potřebujete během dne jídlo, které vás zasytí, ale zároveň bude lehké? Těstovinový salát s kuřetem je to pravá pro vás! Kombinací dvou oblíbených surovin a přidáním lehké kyselostí díky jablečnému octu potěšíte svoje chuťové pohárky a zároveň dodáte salátu osvěžující nádech. Připravte si tuto lahůdku do práce jako rychlý oběd nebo s ní obohaťte stůl třeba při rodinné oslavě.